Πώς μπορώ να απεγγραφώ;
Μέσω SMS: Οι πελάτες μπορούν να στείλουν OFF PR στον σύντομο κωδικό 6808 όπως αναφέρεται στο διαφημιστικό υλικό ή/και στην ιστοσελίδα εγγραφής. Η υπηρεσία θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Οι πελάτες μπορούν να στείλουν ένα e-mail στο infocy@veoo.com το οποίο να περιέχει τον αριθμό τηλεφώνου που θέλουν να διαγράψουν. Η υποστήριξη πελατών θα απαντήσει μέσα σε 24 ώρες κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις Δευτέρες μετά το Σαββατοκύριακο. Μέσω της γραμμής βοηθείας: Οι πελάτες μπορούν να καλέσουν τον αριθμό υποστήριξης στο 80077342.
Ποιο είναι το κόστος αυτής της υπηρεσίας;
Το κόστος είναι €2.03 (inc VAT) ανά μήνυμα κειμένου, (3) μηνύματα την εβδομάδα
Πώς μπορώ να εγγραφώ;
Όταν συναντήσετε ένα διαφημιστικό μας μήνυμα μπορείτε να πάρετε μια προσφορά για να κερδίσετε μια τιμή ή/και να κατεβάσετε το αποκλειστικό περιεχόμενό μας. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό του κινητού σας. Μετά την επιβεβαίωση και την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων μας θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας.
Δεν έχω κάνει εγγραφή αλλά λαμβάνω μηνύματα
Εμείς δεν στέλνουμε ποτέ μηνύματα σε αριθμούς τηλεφώνου που δεν έχουν εγγραφεί. Η συνδρομή είναι ενεργή μόνο μετά από μια επιτυχημένη εγγραφή. Ίσως έχετε ξεχάσει τη στιγμή της εγγραφής ή κάποιος άλλος έχει εγγραφεί για εσάς.
Κάποιος κάτω από το όριο ηλικίας (το παιδί μου) έκανε εγγραφή, τι κάνω τώρα;
Λυπούμαστε πολύ, ευτυχως μπορείτε να κάνετε απεγγραφή στέλνοντας OFF PR στο 6808.
Πώς μπορώ να πληρώσω για αυτή την υπηρεσία;
Μέσω της προπληρωμένης πιστωτικής σας ή μέσω του λογαριασμού του κινητού σας.
Δεν γνώριζα ότι αυτό ήταν συνδρομή
Σε όλα τα διαφημιστικά σποτ και τις διαφημίσεις μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι προσφέρουμε μια συνδρομητική υπηρεσία και αναφέρουμε όλες τις τιμές.
Θέλω να μάθω αν κέρδισα κάποιο δώρο
Επικοινωνούμε εμείς με τους νικητές των προωθητικών ενεργειών, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας.
Πού μπορώ να συνδεθώ;
Στο μήνυμα κειμένου που σας στέλνουμε, μπορείτε να κάνετε σύνδεση.
Έχω απεγγραφεί αλλά ακόμη λαμβάνω μηνύματα
Είναι πιθανότατα από μια διαφορετική υπηρεσία, όταν απεγγραφείτε από την υπηρεσία μας, εμείς δεν σας ξαναστέλνουμς μηνύματα.
Ποιος δεν έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει;
Χρήστες κάτω των 18 ετών που δεν έχουν άδεια από τους γονείς τους. Οι εργαζόμενοι της Mobyloop ή συνδεδεμένων εταιρειών επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν.
Έλαβα ένα μήνυμα κειμένου, αλλά δεν έκανα ποτέ εγγραφή
Ίσως κάποιος άλλος έκανε λάθος και συμπλήρωσε τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε εγγραφεί.